Καλώς ήρθατε !!!

   Η ιστορία μας ξεκινάει το 1937 στην οδό Βλαχάβα 11 στο κέντρο της Αθήνας, με το πρώτο κατάστημά μας με είδη μνημοσύνων και ζαχαρώδη προϊόντα. Εκεί ξεκίνησε και το πρώτο εργαστήριο μας για την παρασκευή δίσκων μνημοσύνων.

 

   Το 1960 ανοίγει το δεύτερο κατάστημά μας (κυλικείο) στην οδό Αγίας Σοφίας 140 έναντι κοιμητηρίου Ν. Σμύρνης και σ'αυτόν το χώρο πλέον μεταφέρεται το εργαστήριό μας από τον ιδρυτή της επιχείρησης Κωνσταντίνο Πλιώτα.

 

  Το Νοέμβριο του 1994 ο γιος του Κωνσταντίνου, Παναγιώτης υπεύθυνος πλέον του καταστήματος της Αθήνας μεταφέρει αυτό σε κεντρικότερο σημείο και με μεγαλύτερους χώρους επί της οδού Αθηνάς στον αριθμό 26 δίπλα στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής.

 

  Το 2013 ο Παναγιώτης Πλιώτας δίπλα στο κυλικείο (Αγ. Σοφίας 138), ανοίγει μεγαλύτερο και πιο εκσυγχρονισμένο εργαστήριο για δίσκους μνημοσύνων. Εκεί μπορείτε να βρείτε μεγαλύτερη ποικιλία για τη διακόσμηση των δίσκων, καθώς και διάφορα σχέδια δίσκων για το μνημόσυνο των αγαπημένων σας.

Την ίδια χρονιά επίσης δημιουργείται και ιστοσελίδα στο internet καθώς και email για την καλύτερη πληροφόρηση των πελατών μας.


Η επιχείρησή μας είναι κατά βάση οικογενειακή και με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την τελετή του μνημοσύνου του προσφιλού σας προσώπου.

Το κυριότερο και βασικότερο συστατικό  σ'ένα μνημόσυνο είναι η ποιότητα.

Και η ποιότητα έχει όνομα: ΠΛΙΩΤΑΣ !